Wanneer u bent doorverwezen door uw tandarts ontvangen wij graag de verwijsbrief, per e-mail. Bij voorkeur gebeurt dit binnen de beveiligde omgeving van ZorgMail.

Onze medewerkers hebben enige tijd nodig om de verwijzing in onze administratie te verwerken. We verzoeken u daarom om pas twee dagen na het verzenden van de verwijzing telefonisch contact ( tel:030-2545742) met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor consult.

Tijdens het consult bespreken we uw specifieke klacht en uw algemene gezondheid aan de hand van een gezondheidsvragenlijst. Aansluitend volgt een uitgebreid mondonderzoek, we bekijken de gebitssituatie zorgvuldig en vervaardigen indien noodzakelijk aanvullende röntgenfoto’s. Hieruit volgt een diagnose. Aan de hand van deze diagnose bespreken we met u de behandelopties, risico’s en behandelprognose. U krijgt van ons een volledige kostenbegroting mee.

Na het consult maken wij met u, indien gewenst en/of noodzakelijk, een vervolgafspraak voor behandeling.

De kosten voor een consult bedragen 75-100 euro ( E02/C28, C22, X10) en zijn afhankelijk van het aantal te maken röntgenfoto’s.

Sinds enige jaren zijn wij als zorgverleners wettelijk verplicht uw identiteit te controleren. Wilt u zo vriendelijk zijn bij het eerste consult uw identiteitsbewijs en verzekeringsbewijs mee te nemen.